Contradicții! Hurduzeu: „Dumitru Ursu nu pleacă din PSD”! Primarul declară însă că nu mai privește spre trecut!

 

ur

După ce ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută de PSD Caraș-Severin, președintele organizației județene, Silviu Hurduzeu a declarat că primarul din Oravița, Dumitru Ursu este încă membru PSD și, mai mult decât atât, ar fi transmis că nu mai vrea să plece din acest partid, pe pagina de facebook a edilului a apărut o declarație clară de susținere a dreptei liberale.

„Este membru PSD și în aceste zile chiar a încercat să ne spună că nu mai dorește să mai plece din PSD”, a precizat președintele PSD Caraș-Severin.

Silviu Hurduzeu a declarat că Ursu ar fi transmis acest mesaj conducerii PSD, însă la Oravița în acest moment există un președinte interimar al organizației locale iar echipa de acolo a rămas, după părerea sa, la fel de puternică, chiar dacă nu mai este condusă de Costel Ursu.

Eu am foarte mare încredere în echipa din orașul Oravița și cred că rezultatul pe care l-am obținut la alegerile locale poate fi repetat în 6 decembrie, cu sau fără primarul Costel Ursu”, a mai declarat Silviu Hurduzeu.

Aseară, însă, primarul orașului Oravița a declarat cu mare convingere că dorește să facă parte dintr-o altă echipă, una care să îl reprezinte și să îi ofere sprijin necondiționat, făcând trimitere la membrii echipei liberale.

Am reușit cu voia bunului Dumnezeu și a orăvițenilor să fiu ales primar al Oraviței pentru că am pus mai presus de orice omul și binele întregii comunități. Nu privesc spre trecut, am fost dezamăgit de mulți colaboratori, dar nu mi-am regretat niciodată faptele, pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume, în interesul orăvițenilor, chiar dacă aceasta a dus la etichetarea mea drept un nesupus. Sunt un primar ferm, al proiectelor și al faptelor concrete și îmi doresc să lucrez cu oameni care au demonstrat prin fapte că înțeleg, știu și au eficiență permanentă dovedită în administrația publică guvernamentală, județeană și locală.

ursu

 

Da, astăzi îmi doresc să susțin PNL, să lucrez cu Marcel Vela, omul care ne-a demonstrat că sfințește locul indiferent că vorbim de primărie, de prefectură, de Parlament sau Guvern!  Vreau să lucrez cu Romeo Dunca, care după ce a clădit un imperiu în domeniul privat, poate reconstrui județul Caraș-Severin pe principiile sănătoase ale administrației publice județene. Vreau să fiu coleg cu Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, care a demonstrat într-un timp foarte scurt că drumul renașterii orașelor cărășene este cel al accesării cu succes al proiectelor cu fonduri europene. Vreau și îmi doresc să fac parte dintr-o echipă care să mă reprezinte și să mă sprijine mereu și necondiționat, o echipă de succes care a demonstrat că se poate și în Caraș-Severin. M-aș bucura să am sprijinul unor oameni onești ca Jaro Marșalic, Ovidiu Rădoi, Dan Stan, Ion Chisalița, Dumitru Rujan, Marius Isac. Am ambiția de a lupta, asemenea doamnei Cornelia Fetea, pentru drepturile semenilor mei. Vreau să pun umărul la construirea Carașului alături de oameni ca Gheorghe Românu, Cristian Miclău, Emanuel Dănilă, Filimon Brian, Gheorghe Roma, Petru Crîsnic, Mirco Lechici, Dan Mușa și ca toți ceilalți colegi din administrația publică locală.

Dragi orăvițeni, vă rog să mă susțineți ca și până acum și să aveți încredere în opțiunile mele politice prin care am urmărit întotdeauna binele orașului și al orăvițenilor.

Vă mulțumesc din suflet, v-am simțit alături mereu!”, este mesajul de susținere postat de primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Tablagiul

    Ce te poți astepta de la un fost subofițer ( tablagiu)de frontiera? Sa se puna bine cu ăia care sunt la putere. Ca la vamă, daca nu pica “ceva plec de pe ture”.De ce nu a candidat independent? De ce face blocuri in Timișoara si nu face in Oravita, Reșița? A uitat ca sistemul judiciar susținut de PNL i-a fabricat dosare penale pentru ca era de la PSD? Sau dosarele din sertare l-au convis sa schimbe rabara? Nu mai poate pacali pe nimeni acest subofitet de frontieră . A trădat PSD si v avea soarta oricărui trădător.

  2. Gogu

    Încă un cârnat care se umilește public cu periuța de sârmă să fie primit în noua orânduire . După ce a umplut Oravița de rugină 2 mandate acum o sa vopsească tot galben încă un mandat .

  3. oravitean

    O asculta si …urmeaza pe Jivanca…, nici pe el nu-l prind ghioceii in functie,…in curind explodeaza bomba…..fiti pe faza…!!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei