Consilier local reşițean, prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o locuință ANL

Mită

Perchezițiile masive din ultima perioadă care au lăsat şi oraşul, şi județul fără conducere se pare că nu au reuşit să stârpească amplul fenomen al corupției din Caraş-Severin.

Consilierul local Efrem Străin a fost prins astăzi în flagrant de DNA în timp ce se pregătea să primească suma de 400 de euro pentru a interveni pe lângă funcționarii Primăriei în scopul atribuirii unei locuințe ANL unei persoane dispuse să plătească.

Alesul local se pregătea să încheie tranzacția în această dimineață într-un bar, în momentul în care oamenii legii l-au luat pe sus.

Cei 400 de euro ce urmau să fie primiți astăzi de alesul local reprezentau practic cea de-a doua tranşă din suma totală solicitată, mai exact 1.500 de euro şi 90 de lei .

Se pare că Străin a primit deja în luna ianuarie 500 de euro şi 90 de lei de la aceeaşi persoană interesată de locuinţa tip ANL.

Efrem Străin a fost reținut pentru 24 de ore în cauză fiind efectuate încă cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de trafic de influență.

Potrivit procurorilor DNA :  „Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin din 24.02.2016 s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin din data de 24.02.2016, faţă de acesta a  fost luată măsura preventivă a reţinerii pe timp de 24 de ore”.

 

Alexandra JURCA

 

sursa foto: facebook

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Dan

  Incredibil. Acest consilier părea că nici usturoi nu mănâncă, nici nu-i miroase gura!
  Sincer, personajul fiind amic cu un prieten vechi din anturajul meu, îl simpatizam prin imaginea acelui amic, acum sunt prifund dezamăgit.
  Este unul din cei ce l-au susţinut pe Stepanescu în distrugerea oraşului. Ruşine.

 2. Sociologul

  Cunosc personajul.
  Casier PSD si strungar în cartea de munca.
  Normal ca omul a luat exemplu de la magistrii locali ai partidului sau in ceea ce priveste chiverniseala.
  Normal ca si cuantumul spagii e proportional cu capraria din partid, dar pic cu pic se face marea.
  Sa-i uram liniste sufleteasca si timp berechet pentru studiat in liniste doctrina social democrata autohtona, alaturi de eliberatul temporar.
  Oare cine urmeaza inaintea curateniei de Paste?

 3. Pingback: Reper24- Pentru ca informatia a evoluat

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei