Conducere nouă la Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin! Cristian Goian, schimbat din funcție la cerere!

modelmic

 

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin își schimbă conducerea. Cristian Goian, împuternicit la conducerea IPJ Caraș-Severin în luna februarie a acestui an, a fost schimbat din funcție la cerere, conform celor transmise de reprezentanții instituției.

Având în vedere solicitarea expresă a domnului comisar-șef de poliție Goian Cristian Sorin, printr-un raport înaintat conducerii M.A.I., la data de 5 octombrie a.c., a încetat împuternicirea ofițerului pe funcția de inspector șef al I.P.J. Caraș-Severin.

Ofițerul și-a manifestat dorința de a reveni în cadrul S.C.C.O. Caraș-Severin, din considerente ce țin de activitatea acestei structuri, având în vedere și solicitările partenerilor instituționali ai acesteia”, informează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

La conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a fost împuternicit, pentru o perioadă de 3 luni, comisarul-șef de poliție Ciprian-Ioan Terciu.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Boria

    Să sperăm că încet, încet vor dispare cei care se dau mari bărbații lui pește prăjit cei care fac raliuri și liniuțe prin oraș pe bulevarde ,cu mașini și motoare pe două roți ,asta dacă noul șef al POLIȚIEI din Reșița își va face cu prisosință datoria, fiind plătit din banul public.Deci ALOOO ȘEFU AI ÎNȚELES NU IDEIA SAU VEI FI UN ALT ȘEF RETROGRAD(AT)?Să ne fie de bine musiu!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei