Aproape 100 de locuri de muncă vacante în Caraș-Severin în această săptămână

job

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă are disponibile în această săptămână 99 de locuri de muncă vacante, în diverse profesii, prin agențiile zonale din Băile Herculane, Bocșa, Caransebeș și Reșița, a precizat Carla Goagă purtător de cuvânt al AJOFM Caraș-Severin.

Patru lucrători comerciali, un ospătar și un bucătar sunt căutați în Băile Herculane, în timp ce în Bocșa sunt disponibile 7 locuri de muncă pentru meseriile: inginer electromecanic, inginer mecanic, inginer proiectant, electromecanic, electrician, programator fabricație și frezor universal. La Caransebeș este nevoie de câte un electrician cameră de comandă, electrician stație 110 kw, electrician instalații baraj și doi electricieni instalații baraj la captări secundare.

Cele mai multe locuri de muncă vacante -81- sunt în municipiul Reșița, disponibile pentru persoanele calificate în meseriile: zidar, vânzător, turnător, turnător finisor,  tehnician, sudor, sudor electric, strungar, șofer, șef serviciu, secretar literar, referent, recepționier marfă, oțelar, operator oțelărie mașină de turnare, operator sudare țevi și fitinguri, muncitor costumier recuziter, minier la suprafață, maistru mecanic, lucrător comercial, lăcătuș, lăcătuș mecanic, instalator  apă canal.

Se caută de asemenea: inginer electromecanic, inginer construcții, fierar betonist, epurator gaze, electrician(serviciul metrologic), electrician în construcții, electrician (secția transport tehnologic), dulgher, controlor calitate, casier, contabil, contabil șef, actor, șofer auto și camionete și muncitor necalificat.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. B.

    Minim pe economie. Sclavie de rahat pe doi bani găuriți. Mai bine la babe și moși în Germania sau Austria. Sictir

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei