Clubul de vânătoare Reșița are de ieri un nou președinte

1

Întruniți sâmbătă 13 martie în ședință de alegeri, membrii Clubului de Vânătoare din Reșița, și-au desemnat o nouă conducere pentru următorii 5 ani. Cu unanimitate de voturi, cei 400 de membri l-au desemnat pe Remus Rof să conducă acest club. Primarul comunei Dognecea va fi secondat de Traian Suciu, ales în funcția de vicepreședinte.

„Ne dorim o dezvoltare cinegetică a fondului de vânătoare din acest club“ – a declarat pentru Reper24 Remus Rof. „Avem în plan construirea unei cabane de vânătoare la ieșirea din municipiu spre Anina, creșterea numărului de hrănitoare, sărărițe și observatoare. Dorim de asemenea accesarea unui fond european, menit să dezvolte clubul din Reșița. Vom putea astfel să montăm, între altele, hrănitoare automate ce vor putea fi programate să împrăștie mâncare la o anumită oră, programată de noi, fără a mai fi nevoiți să facem acest lucru zilnic, manual. Vom achiziționa de asemenea și camere cu termoviziune pentru a descuraja braconajul“- a mai adăugat Remus Rof.

2

Cabana de vânătoare va fi dotată cu dormitoare, o sală de mese și camere frigorifice care vor permite păstrarea vânatului până la efectuarea de analize de către Direcția Sanitar Veterinară, analize menite să împiedice răspândirea pestei porcine.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei