CITY CENTER REȘIȚA – Jurnal de șantier, mai 2021

809d3487-a160-42a8-bba5-758bc5adcc8d

City Center Reșița, locul unde fiecare detaliu este inspirat de tine și creat pentru ca tu să te bucuri de fiecare moment.

O locuință se clădește cu pereți și grinzi, dar și din dragoste și vise. Inspirați, desăvârșim detaliile care vor transforma noua ta casă în acasă.

Luna mai a trecut grăbită și o dată cu ea, vara începe să își intre în drepturi. Pentru că lucrurile evoluează în fiecare zi, este timpul pentru o nouă pagină în Jurnal, unde vom nota câteva noutăți cu privire la stadiul lucrărilor.

Un nou capitol al poveștii noastre, un pas mai aproape către noua ta locuință

Inginerii din șantier ne aduc lună de lună cele mai noi vești cu privire la stadiul lucrărilor unde evoluția este notabilă pe toate segmentele de lucru.

Se lucrează pe toate fronturile începând de la amenajare exterioară, termoizolare și hidroizolare, electrice, sanitare, termice, finisaje interioare, etc.

Progresul lucrărilor la exterior

Suntem la etapa finală a lucrărilor la fațada blocului, etapa aplicării tencuielii decorative, aceasta fiind realizată în proporție de 60%. În paralel, se montează sistemul de prindere al balustradelor din sticlă securizată la balcoanele apartamentelor.

Luna aceasta au fost demarate și lucrările de amenajare exterioară: alei pietonale, platforme de parcare, spații verzi și remodelare căi de acces.

Au fost trase toate cablurile și toți conductorii de către echipele de electricieni pentru iluminatul arhitectural al blocului, unde vor fi montate spoturi de proiecție lumină atât pe fațada blocului cât și variante încastrate în pavaj.

Cu ochii larg deschiși către viitor pregătim și platformele de parcare cu încărcare electrică atât la exterior cât și la interior.

Tot la partea exterioară, nivelul 1 și 2 aferente spațiilor comerciale, se execută montarea pereților tip cortină (fațadă vitrată).

Progresul lucrărilor la interior

Trecem la interior unde progresul etapelor de finisare al apartamentelor este unul avansat, se lucrează concomitent pe toate etajele.

La apartamente, notăm cu „finalizat”, următoarele: tencuieli, șape de nivelare, instalații electrice și aparataje electrice GEWISS, instalații sanitare, montarea sistemelor de încălzire în pardoseală cu țeavă REHAU și module termice „Regudis W” de la Oventrop.

Dacă în Jurnalul trecut am semnalat demararea lucrărilor de montare a gresiei și faianței, acum avem un progres de 40%, iar echipele responsabile cu finisarea pereților cu glet Baumit și pastă de îmbinare Knauf, au avansat de la 15 la 50 de apartamente.

Alegere finisaje interioare

Luna aceasta au fost parcurse împreună cu clienții noștri și etapele de selecție a obiectelor sanitare și a ușilor de interior.

„Calitatea locuirii a devenit una dintre coordonatele vieții cel mai atent și rațional evaluate și proiectate, iar acum suntem într-un adevărat proces de schimbare și adaptare.

Utilaje și echipe speciale sunt mobilizate pentru a aduce în realitate idei, imaginate și proiectate de cei mai buni dintre experții noștri.”

Citește și Calitatea face diferența în cazul apartamentelor CITY CENTER REȘIȚA!

Fii și tu parte din poveste!

Numărul apartamentelor și al spațiilor comerciale rămase disponibile este tot mai mic.

Pentru întrebări și detalii suplimentare, cei de la City Center îți stau la dispoziție oricând între orele 09:00 – 17:00 sau la nr. de telefon 0739 39 50 30 / www.ccresita.ro.

Urmărește-ne pentru a vedea progresul lucrărilor în fiecare lună!

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei