Calitatea face diferența în cazul apartamentelor CITY CENTER REȘIȚA!

CITY CENTER CALITATE

Aducem în atenția potențialilor clienți din piața imobiliară o serie de elemente de calitate, prin care se diferențiază produsele ansamblului rezidențial CITY CENTER de celelalte oferte imobiliare din municipiul Reșița.

Un apartament nou, într-un complex rezidențial, îi oferă cumpărătorului o serie de avantaje. Atunci când luați în considerare achiziționarea unei locuințe, trebuie să aveți în vedere nu doar investiția financiară, ci și o investiție semnificativă de timp. Căutarea spațiului potrivit, care are potențialul să devină „acasă”, înseamnă acumularea unui volum semnificativ de informații.

Un apartament reprezintă o investiție pe termen lung sau uneori pentru tot restul vieții, așadar sunt multe lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când facem o astfel de achiziție și să analizăm situația cu atenție, să ne convingem că am luat cea mai bună decizie pentru noi și familia noastră.

Factor de siguranță la seism și un indice al calității locuirii ridicat

Pe lângă un grad ridicat de siguranță în caz de seism datorită încadrării conform normelor severe de securitate actuale, City Center Reșița va beneficia de incintă securizată, cu pază și supraveghere video.

Confortul termic și fonic, două aspecte asupra cărora specialiștii insistă atunci când se face vorbire de diferențe între concepțiile proiectelor moderniste, va fi asigurat de alegerea celor mai bune materiale și soluții cu o zidărie realizată din cărămidă Porotherm, izolare cu vată bazaltică și sistem de fațadă ventilată, precum și o tâmplărie PVC 5Star de la QFORT. Deci, fără o falsă reclamă, City Center a investit suplimentar, folosind materiale premium pentru a ridica nivelul construcției la nivelul tuturor așteptările din piață.

Atenția sporită CITY CENTER în compartimentarea apartamentelor

Cei care își doresc nu doar un apartament, ci ACEL apartament unde să locuiască pe termen lung, trebuie să aibă în vedere un aspect foarte important: compartimentarea locuinței. O compartimentare practică înseamnă utilizarea spațiului la potențialul său maxim.

La City Center se lucrează cu echipe de profesioniști pentru a asigura locuințe cu un design minimalist și curat, care valorifică suprafața existentă. Apartamentele  din cadrul ansamblului rezidențial au suprafețe începând de la 50 mp, ajungând la 220 mp. O locuință spațioasă și bine compartimentată influențează confortul întregii familii și nevoia fiecărui membru de intimitate.

Lumina înseamnă viață, iar apartamentele City Center au viață din plin!

Luminozitatea unei încăperi creează impresia de spațiu curat și primitor. Suprafața utilă, dispunerea încăperilor, compartimentarea și designul sunt aspecte importante care influențează luminozitatea unei locuințe.

Pentru că lumina este legată direct de bunăstarea locuitorilor, s-a acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu atunci când au fost gândite apartamentele de la City Center.

Încălzirea controlată, prin pardoseală!

Desigur, astăzi, la ora la care scriem acest articol, sistemul de încălzire prin pardoseală a căpătat încrederea consumatorilor termici, fiind pentru cei mai mulți dintre dornicii achizitori ai imobiliarelor de tip premium, un adevărat „must have“. Adică, fără ditai caloriferele de fontă la vedere, așa cum erai obișnuit din perioada comunismului.

Prin urmare, nici CITY CENTER nu face excepție, în acest caz. Sistemul de încălzire prin pardoseală REHAU asigură un design curat și este cea mai confortabilă, sănătoasă și economică soluție pentru încălzirea camerelor. Acesta este eficient și controlat de termostate plasate strategic, pentru a asigura o utilizare optimă.

CITY CENTER pune un accent hotărât pe finisajele de calitate!

În evaluarea unei locuințe de calitate, detaliile care par mai puțin importante la început pot face diferența pe parcurs.

La City Center, există o preocupare consistentă pentru calitate, durabilitate sau design în dezvoltarea locuințelor și se acordă atenție specială calității materialelor folosite.

Pentru această etapă a apartamentelor vin în ajutor echipele de profesioniști de la Termoconstruct, cele care pun accent pe calitatea produselor folosite.

Investițiile imobiliare sunt printre cele mai sigure investiții pe termen lung, plecând de la premisa că valoarea imobilului va crește în timp. Raportat la gradul de risc investițional, specialiștii consideră investițiile imobiliare a fi o componentă cu risc minim, deoarece prețurile în domeniul imobiliar sunt în continuare în creștere față de ultimii ani.

Locuințele Ansamblului rezidențial CITY CENTER din Reșița sunt cu adevărat cele care fac diferența, iar dacă ții cont de toate aspectele enunțate mai sus pentru tine un astfel de apartament poate deveni locul unde te vei simți întotdeauna „Acasă”!

 

REPER 24

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei