Circulația pe podul pietonal din zona Palatului Cultural din Reșița, închisă timp de mai multe ore

modelmic

Circulația pe podul sudat din zona Palatului Cultural din centrul Reșiței va fi închisă astăzi, timp de mai multe ore, pe perioada derulării unor lucrări la calea ferată. Accesul pietonilor pe pod va fi din nou permis la finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în această după-amiază, undeva după ora 17:00.

Astăzi se vor executa lucrări de reabilitare a tronsonului de cale ferată din vecinătatea podului sudat de lângă Palatul Cultural. Acestea vor fi efectuate de către CFR – Regionala Timișoara. Pentru siguranța cetățenilor, traficul pe podul pietonal va fi închis pe perioada desfășurării lucrărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

modelmic

În zonă sunt în plină desfășurare lucrări la două proiecte: cel de modernizare a centrului orașului, un proiect amplu în valoare de aproximativ 6 milioane de euro, fonduri europene, și cel de reabilitare a podului sudat, un proiect de aproximativ 900.000 de lei, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Citește și Reșița va avea un centru nou! Cum va arăta zona în care se investesc 6 milioane de euro?

Citește și Proiecte pe bandă rulantă la Reșița! Au început lucrările și la podul sudat din centrul orașului!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei