Cel de-al treilea magazin Lidl din Reșița își deschide porțile joi, 3 octombrie

modelmic

Cel de-al treilea magazin Lidl din Reșița, situat pe amplasamentul fostei fabrici de confecții din municipiu, își deschide porțile joi, 3 octombrie. Noul magazin din Reșița dispune de peste 90 de locuri de parcare și de o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătrați și odată cu deschiderea acestuia vor fi create aproximativ 20 noi locuri de muncă, informează reprezentanții companiei. Tot joi va fi deschis un nou magazin Lidl și la Galați:

„În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine noi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Reșița, cât şi în cel din orașul Galați sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație. Mai mult, magazinul din Reșița pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașini electrice, care poate încărca simultan 2 autovehicule, iar unitatea din Galați beneficiază de o suprafață extinsă de spații verzi, inclusiv între locurile de parcare, totalizând aproximativ 1000 m²”.

De precizat că în ziua inaugurării, clienții vor avea parte de promoții și acțiuni speciale. Astfel, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. MIHAI

    Foarte bine! Asta înseamnă că puterea de cumpărare a municipiului este într-o continuă creștere!

  2. zero

    “o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătrați … vor fi create aproximativ 20 noi locuri de muncă”

    Adică 65 m.p. / 1 loc de muncă, în loc de înghesuială ca la fosta Fabrică de Confecţii…
    Minunat.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei