Cei mai buni sportivi, elevi şi studenţi reşiţeni, premiaţi de Zilele Reşiţei

modelmic

Municipalitatea reşiţeană a organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Reşiţei o festivitate de premiere care i-a avut în centrul atenţiei pe elevii, studenţii şi sportivii cu rezultate deosebite.

Oaspeţi de onoare ai ceremoniei organizate de Primăria Reşiţa în cea de-a doua zi a sărbătorii oraşului au fost membrii celor trei delegaţii ale oraşelor înfrăţite şi partenere din Italia, Serbia şi Lituania. În cadrul festivităţii a fost semnat acordul de amiciţie cu oraşul lituanian Marijampole, urmând ca în toamna acestui an o delegaţie din Reşiţa să se deplaseze în Lituania pentru semnarea scrisorii de înfrăţire.

11358609_10204656383435114_1305244133_n

În acelaşi cadru festiv, 14 elevi şi trei studenţi reşiţeni au primit din partea autorităţilor diplome şi medalii în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute la învăţătură în anul şcolar 2014 – 2015. Totodată, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, sportivii de top ai judeţului, printre care Marius Cocioran, Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, echipele HC Adrian Petrea, CS Universitatea Reşiţa şi Volei Club Banatul, au fost şi ei premiaţi.

Continuând tradiţia, primăria a oferit premii şi anul acesta reprezentanţilor a 15 dintre asociaţiile de locatari din municipiu, câşigătoare ale concursului „Cea mai curată asociaţie de locatari/proprietari”.

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei