Campania de curățenie a Primăriei Reșița se extinde! Popa face curat și pe drumurile de intrare în oraș!

modelmic

Primăria Reșița a decis să extindă ampla campanie de curățenie derulată la nivelul Reșiței și în afara municipiului, pentru a face cât mai atrăgătoare intrările în oraș. 

Reprezentanții administrației locale vor pleca pe teren, alături de elevi și cadre didactice de la cinci unități de învățământ din municipiu și vor face curățenie pe drumurile care leagă Reșița de localitățile învecinate. Pe fiecare traseu vor fi aproximativ 50 de elevi și de cadre didactice, înscriși voluntari la acțiune. Conform datele transmise de Primăria Reșița, voluntarii vor fi prezenți pe următoarele trasee:

  • REȘIȚA – SOCENI (aprox. 16 KM) – Colegiul Național Mircea Eliade
  • REȘIȚA – BOCȘA (aprox. 20 KM) – Liceul Teoretic Traian Vuia
  • REȘIȚA – LUPAC (aprox. 10 KM) – Școala Gimnazială Mihai Peia
  • REȘIȚA – CARAȘOVA (aprox. 16 KM) – Liceul de Arte Sabin Păuța
  • REȘIȚA – VĂLIUG (aprox. 16 KM) – Colegiul Național Diaconovici Tietz

Încercăm să curățăm tot ce înseamnă marginea drumului pentru că am sesizat în drumurile pe care le-am făcut și la Timișoara și la Caransebeș și la Văliug că sunt foarte multe mizerii aruncate. Nu are rost acum să blamăm pe cine a făcut. Mergem și facem curat. Vom pune la dispoziție autocare, autobuze, și vom lăsa voluntari din km în km. De exemplu, mergem la Soceni și venim de la Soceni spre Reșița, mergem la Bocșa și venim spre Reșița, mergem la Lupac – venim spre Reșița, mergem la Carașova – venim spre Reșița, mergem la Văliug și venim spre Reșița”, explică recent primarul Ioan Popa, în momentul în care anunța public intenția de a face curat pe drumurile de intrare în municipiul Reșița.

Acțiunea ar fi trebuit să aibe loc vineri, dar a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei