Călăuză arestată preventiv, pentru transportul a unsprezezece cetăţeni străini

pf

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat în cadrul unei acţiuni pe linia migraţiei ilegale, într-un microbuz condus de un cetăţean român, 11 cetăţeni străini. Şoferul mijlocului de transport, care i-a preluat pe cei 11 cu scopul de a-i ajuta să ajungă în municipiul Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel au oprit pentru verificări, pe comunicaţia DN59, în localitatea Moraviţa, un microbuz înmatriculat în România, condus de un cetăţean român. În urma controlului efectuat asupra microbuzului au fost descoperiţi, în calitate de pasageri, 11 cetăţeni străini, toţi bărbaţi.

https://youtu.be/oZWbOnLWRLQ

Poliţiştii de frontieră i-au condus pe cetăţenii străini, precum şi pe şofer la sediul instituţiei pentru cercetări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic de către echipajul medical sosit la faţa locului.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei