Bugetul comunei Zorlențu Mare va fi supus astăzi votului consilierilor locali

 

zorlentu mare

Zorlențu Mare este una dintre comunele care stă relativ bine la capitolul bani pentru investiții. După ce a pus deoparte tot ceea ce înseamnă alocări pentru salarii, cheltuieli pentru școli, energie electrică și toate celelalte, edilul Marius Ișfan a mai rămas și cu bani de investiții:

„Tot ce am primit de la Consiliul Județean am pus pentru investiții. Sunt bani ce vor fi folosiți pentru finanțarea proiectului de execuție a canalizării în comună, dar și pentru execuția unor drumuri vicinale. Avem și un excedent financiar care va fi folosit pentru a ridica o capelă mortuară în Zorlențu Mare. Este nevoie de așa ceva, în condițiile în care legislația actuală nu mai permite ca persoana decedată să rămână în familie până în ziua înmormântării. Am alocat pentru acest proiect 300 de mii de lei vechi“.

Marius Ișfan a mai afirmat pentru Reper 24 că au fost achitate lucrările de asfaltare a drumurilor comunale, proiect inițiat de vechea conducere a Primăriei prin programul PNDL și au fost recepționate lucrările. De asemenea, săptămâna viitoare se va recepționa o altă lucrare, finanțată prin Compania Națională de Investiții – CNI, pe calamități, unde au fost refăcuți peste 2 Km de drum asfaltat.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei