Bucuria pentru handbal a revenit în Polivalenta din Reșița!

Handbal cu Pandurii Tg Jiu

Bucuria pentru handbal a revenit în Polivalenta din Reșița!

Sala Polivalentă din municipiul inundat de candidați la fotoliul de primar a devenit din nou punctul principal de atracție al iubitorilor de sport.

Handbalul a revenit acasă și ce sentiment plăcut am trăit!

Cu o echipă determinată să facă un meci mare la reîntâlnirea cu susținătorii săi, profesorul Petrea n-a avut emoții prea mari în obținerea victoriei din etapa a XVIII-a cu Energia Pandurii Tg. Jiu. Jucătorilor de la HC Adrian Petrea le-a ieșit aproape tot ceea ce și-au propus încă de la primul fluier al cuplului de arbitri Voicu-Băducu. Doar până în minutul 6 au reușit să țină egal scorul pe tabelă gorjenii, 2-2, după care „respectul“ a fost constant la un avans de două sau chiar trei goluri până la finalul primului mitan, încheiat cu 13-11 în favoarea gazdelor. O repriză în care sârbul Trifkovic a demonstrat că este de pe-acum un mare jucător, așa cum Ilie Vaidasigan continuă să-și scrie legenda în Polivalentă.

A urmat o parte a doua în care petrișorii și-au continuat recitalul, adăugând ingrediente specifice unui spectacol handbalistic de calitate. Concluzia ar fi aceea că pe teren propriu, cu publicul cald alături, HC Adrian Petrea este mai mereu motivată să dea totul pentru victorie. Și așa cum puncta antrenorul Petrea, la Reșița se construiește într-adevăr o echipă, căreia indicațiile tehnice cerute la antrenamente și la meciuri sunt determinarea și nerenunțarea la luptă, indiferent de scorul pe tabelă. HC Adrian Petrea transferă publicului prin jocul ei o stare de euforie fantastică, este ceea ce precizam și în alte ocazii a fi bucuria pentru handbal.

Scor final HC Adrian Petrea – Energia Pandurii Tg. Jiu 29-24, o victorie muncită a petrișorilor în fața unei formații cu un buget mai generos, cu Trifkovic marcator a 9 goluri, Vaidasigan – 5, Dospinescu și Lela – ambii cu câte 3 reușite, ceilalți marcatori fiind Ignat – 2, Bahan – 2, Heimbach – 1, Huta – 1, Popovici – 1, Rohozneanu – 1 și Pîrvan – 1. În poarta noastră au evoluat Tevzadze și Drăghici, iar pe teren au mai ajutat echipa Pîrîianu și Starchenko.

Locul 4 este poziția ocupată de formația HC Adrian Petrea în ierarhia Ligii Naționale de Handbal, cu 34 de puncte, iar de aici Play-Off-ul pare „inevitabil“. Echipa are însă nevoie de un aport financiar suplimentar din partea administrației locale și județene, în cazul în care ne dorim să mai vorbim la Reșița de competiții de talie europeană, aici unde a poposit de trei ori la rând Cupa Challenge.

Mâine, duminică, 7 februarie, pentru HC Adrian Petrea urmează o nouă partidă, un examen dificil pentru ai noștri, împotriva „sticlarilor“ de la Potaissa Turda, în care antrenorul Petrea și jucătorii săi ne propun un nou regal handbalistic, la nivelul cel mai înalt pe care îl presupune acest joc în România. Meciul se va disputa cu începere de la ora 17:00. Handbal Club Adrian Petrea invită toți suporterii să fie îmbrăcați pentru partida cu Potaissa în culorile specifice ale echipei, alb și roșu. Echipa HC Adrian Petrea așteaptă un public numeros în alb și roșu la Sala Polivalentă!

Resiteni la coada bilete Polivalenta

Și desigur, nicio bucurie fără galerie…

Petrisorii multumesc publicului

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei