Bocșenii, total neinteresați de viitorul orașului lor!

vot

Căldura sau poate neîncrederea în candidații aflați în cursa pentru primăria Bocșa face ca la ora 18, cu doar 3 ore înaintea închiderii urnelor, prezența la vot să fie una foarte slabă. Din cele 14,908 persoane înscrise pe listele permanente în cele 12 secții de votare din Bocșa, au ales să-și exprime opțiunea electorală pentru viitorul edil al orașului doar 4,038 de persoane, adică 27,05% dintre electori.

Nu au fost semnalate nici incidente majore în secțiile de votare, la Biroul Electoral de Circumscripție nefiind înregistrată nicio sesizare. Nici organele de ordine care au fost aduse special astăzi la Bocșa nu au semnalat incidente majore, conform unui comunicat primit la redacție:

„Până la această oră, nu au fost înregistrate evenimente sau incidente cu privire la desfășurarea procesului electoral în orașul Bocșa. Pe parcursul zilei de astăzi, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată de către unul dintre candidați despre faptul că la o secție de votare au fost depuse 5 cereri de vot cu urma specială, completate de aceeași persoană. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că este vorba despre 4 cereri pentru urna specială, toate fiind semnate și însușite de persoanele în cauză, nefiind constatate nereguli în acest caz.

Într-o altă situație, în urma unei postări pe o rețea de socializare, despre faptul că un candidat ,,s-ar ocupa astăzi de vize de flotanți”, polițiștii au demarat verificările stabilind că nu au fost acordate vize de reședință, pe raza orașului Bocșa, în cursul zilei de astăzi. Polițiștii și jandarmii cărășeni rămân în continuare la datorie pe toată perioada desfășurării procesului electoral, acordând maximă atenție sesizărilor privind încălcarea legii. Acolo unde situația o va impune, vor fi luate toate măsurile prevăzute de lege“ se mao precizează în comunicatul semnat de Alina Boeru Purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Vă reamintim, în această seară, după ora 21, Reper 24 va transmite live rezultatele parțiale ale alegerilor de astăzi pentru primăria Bocșa. Fi primul care află, de la Reper24, cine va conduce destinele bocșenilor pentru următorii 3 ani.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei