Bătălia pentru fotoliul de primar al Caransebeșului se duce atât în piață cât și la spital

1

Deosebit de tentant postul de primar al municipiului Caransebeș. Cu toate că mai sunt mai bine de două luni până la alegerile locale și nici acum nu se știe dacă acestea vor avea sau nu loc la sfârșitul lui septembrie, bătălia pentru acapararea electoratului se desfășoară în prezent mai mult pe rețelele de socializare, prin împunsături, aluzii și mesaje subliminale.

Dacă Andra Pleșa – un posibil candidat al PNL la conducerea administrației locale din Caransebeș încuraja zilele trecute consumul produselor românești, produse de gugulanii care își vând marfa în piața agroalimentară a orașului, actualul edil Felix Borcean atacă cu realizările de la Spitalul Municipal. Într-o recentă postare pe o rețea de socializare primarul municipiului Caransebeș declară:

„Am tot ezitat zilele astea să mai spun ceva legat de ceea ce se întâmplă la vitregitul nostru spital, dar victoria de etapă de azi a managerului Adrian Cican îmi dă speranțe că lucrurile revin, ușor-ușor și, totodată, atât de greu, pe făgașul normal. Eu sunt convins că, finalmente, vom avea spitalul pe care ni-l dorim cu toții și conducerea potrivită.

Vă promit că ne vom bate până la capăt, indiferent unde va fi acel capăt, cu oameni și mentalități care vin dintr-un ev întunecat în care niciunii dintre noi nu mai vrem să ne întoarcem. Și ca să să exemplificăm cât mai elocvent cam de ce condiții ne-am fi bucurat deja în policlinică dacă nu ar fi fost toate piedicile din partea “prietenilor noștri” iată câteva imagini sugestive“.

2

Bătălia pe spitalul municipal nu are doar iz electoral; se pare că deschiderea ambulatoriului va afecta și o serie de „dinozauri“ ai sistemului sanitar din urbea de pe Timiș și de pe Sebeș și va fi de un real folos pacienților care, de cele mai multe ori, sunt uitați în ecuația politică.

3

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. MarmotaBCC

    De ce nu se lauda politicienii noștri și cu “realizările” din Teiuș sau alte zone mărginașe ale urbei noastre, abandonate n mizerie di degradare. Teiusul zace ntr o ignoranță dezarmanta pentru noi cei ce locuim acolo, de zeci de ani. Nimeni dintre toți cei ce au fost în fruntea orașului nostru nu a acordat o atenție serioasa acestei oaze de viata și frumusețe naturala, pe care înaintașii noștri au dus o în trecut pana la nivel de stațiune internațională. Ce i drept, acei oameni erau reprezentanții imperialismului austro ungar, nu ai naționalismului de carton de după 89. Mari și nebănuite “succesuri” , mai bezevechilor, , căci pana la politicieni mai este cale lunga, “mai dragă”!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei