Bărbat mort în urma unui conflict cu un tânăr de 19 ani din Reșița!

mort

Un conflict spontan izbucnit azi noapte în Reșița a dus la moartea unui bărbat de 32 de ani. În urma unei lovituri primite de la un tânăr de 19 ani, bărbatul ar fi căzut la pământ rămânând inconștient. Bărbatul de 32 de ani a decedat ulterior la spital.

Azi noapte, în jurul orei 22:40, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic și este inconștientă. Echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că în cursul serii, pe strada Calea Caransebeșului, a izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați de 19 și 32 de ani, din Reșița, care s-au agresat reciproc.

În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Tânărul de 19 ani se află în acest moment în custodia poliției.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. În funcție de rezultatul cercetărilor și al necropsiei se vor dispune  măsuri legale ce se impun.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei