Aurel Văduva infirmă zvonurile: „Nu voi candida pentru Primăria Reșița!”

modelmic+editorial

Numele lui Aurel Văduva a fost tot mai des vehiculat în ultima perioadă în legătură cu o posibilă candidatură pentru funcția de primar al municipiului Reșița. Omul de afaceri reșițean a infirmat însă aceste zvonuri, declarând că în prezent este preocupat de extinderea companiei sale, dar nu a exclus o posibilă candidatură în anii ce urmează. 

Am văzut că pe anumite conturi de Facebook apar în permanență ca posibil candidat, dar nu am de gând să candidez la aceste alegeri, deși nu exclud în viitor această candidatură. 

Acum am un proiect, l-am început la firmă, vreau să îl duc până la capăt. Până în decembrie nu am știu că am fost printre firmele selectate să ducă la capăt un anumit proiect în Vietnam. Acum trebuie să ne apucăm să facem anumite investiții, ne dezvoltăm un pic, mai angajăm oameni. 

Va fi destul de mult de lucru anul acesta și nu am de gând să merg în administrație, dar după ce totul se pune pe roți mi-aș dori să mă întorc la politică, la partid, nu știu pe ce funcție, dar o să doresc să mă implic, deoarece cred că social-democrația este viitorul.  Este important să le arătăm reșițenilor și cărășenilor că proiectele social-democrate sunt mult mai adaptabile la actuala situație”, a precizat Văduva, pentru Reper 24.

„Trebuie făcută o analiză cu privire la necesitățile orașului Reșița!”

Aurel Văduva  a vorbit și despre un alt subiect sensibil la această oră: creșterea impozitului pe clădirile nerezidențiale din Reșița. Conform lui Văduva, această creștere ar putea avea un efect pozitiv asupra oamenilor de afaceri mici, deoarece ar forța proprietarii să vină în întâmpinarea acestora și să scadă prețul chiriilor:

„Da, este un impozit mare dacă este să comparăm ca procent, nu știu foarte bine la ce bază se impozitează pentru că până la urmă un imobil în Reșița costă probabil de 10 ori mai puțin decât același imobil în București. Dar până la urmă să ne gândim că în Reșița nu avem doar problema costurilor investitorilor, până la urmă avem o mare problemă pentru că sunt foarte mulți oameni care au genul acesta de spații nerezidențiale care își permit să le țină în momentul de față fără să le închirieze. Și sunt tineri care poate au avut idei de afaceri și au dorit să pornească afaceri, dar nu au reușit deoarece costul chiriei era prohibitiv, efectiv nu se puteau apropia și având în vedere ceea ce putea produce un business în Reșița poate ne-ar trebui un cost mai scăzut al chiriei”.

Conform lui Văduva, factorii decidenți trebuie să facă o analiză exactă, pentru a afla care sunt nevoile Reșiței în acest moment: promovarea tinerilor și facilitarea deschiderii de noi afaceri sau protejarea celor care țin blocate spațiile nerezidențiale.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Vali

    EU VALI COMAND IMPERATIV PE SRL DE LA RACOARE VIITORUL PRIMAR. DOAR PE MISU CINE LA UNS CU UN MILION DE EURO SI O VILA TM…

  2. doareu

    nici nu aveai sanse, tatal tau e uscat deja, tu nu esti destept si bani ca sa cumperi oamenii nu ai destul …..asa ca ? Stai in banca ta

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei