Atenție, șoferi! Circulație închisă astăzi și mâine, între Reșița și Carașova

 viteza

Valea Domanului găzduiește la finalul acestei săptămâni Campionatul Național de Viteză în Coastă, eveniment așteptat cu nerăbdare de cei care iubesc cursele automobilistice, sunetul motoarelor turate și mirosul de cauciuc încins. Drept urmare, circulația pe DN 58, între Reșița și Carașova, va fi închisă între km 44-50, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 08:30 – 17:30.

Traficul rutier se va desfășura deviat pe traseul: Reșița – DJ 581-Grădinari – DN 57 – Oravița – DN 57B – DN58 – Anina-Carașova.

Reprezentanții IJP Caraș-Severin recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și semnificația semnalizării rutiere temporare instituite în zonă, pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere.

De asemenea, concurenții înscriși în competiție sunt rugați să respecte legislația în vigoare și să nu folosească drumurile publice pentru antrenament în afara concursului.

Citește și Campionatul Național de Viteză în Coastă revine în acest weekend la Reșița!

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei