„Asfaltăm, dar verificăm la sânge execuția lucrărilor“ – afirmă viceprimarul Bebe Pasere

 

vp

Primăria municipiului Caransebeș continuă lucrările de reparații și asfaltări străzi și alei. S-a turnat asfalt nou în zona blocurilor din cartierul Cazărmii și în zona Aeroport. În aceste zile se execută lucrări de frezare pe Aleea Sportivilor și strada Potocului, iar apoi se va turna un strat nou de asfalt în ambele locații. Se are în vedere inclusiv strada Fundătura Potocului.

„În urma vizitei în teren pe care am făcut-o împreună cu primarul Felix Borcean, s-au constatat deficiențe în executarea lucrărilor de asfaltare pe mai multe străzi, fapt pentru care Primăria municipiului Caransebeș nu a plătit contravaloarea lucrărilor. În aceste condiții, constructorul a reasfaltat străzile Pavel Chinezu, Antoniu Sequens, precum și alte zone din municipiu unde lucrările nu au fost de calitate“, a afirmat viceprimarul Bebe Pasere.

1

În ceea ce privește strada Ardealului, Primăria municipiului Caransebeș informează că a întreprins toate demersurile ce țineau de administrația locală și licitația pentru lucrările de asfaltare a fost urcată pe SICAP (Sistemul Informatic Colaborativ al Achizițiilor Publice) la începutul acestei săptămâni, conform prevederilor legale. Se așteaptă acum depunerea ofertelor din partea constructorilor, urmând evaluarea acestora și încheierea contractului, respectându-se termenele legale.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei