Arestat pentru contrabandă cu Ashima și Marble! A dosit „doar“ 2413 pachete cu țigări…

modelmic

Într-o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – judeţul Caraş-Severin au descoperit la finalul săptămânii trecute într-un autoturism condus de un cetățean român, peste 2.400 de pachete cu ţigări de proveninţă Serbia. Țigările au fost dosite în locuri special amenajate.

Sâmbătă, 31 martie, dis de dimineață, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe comunicaţia DN57, la ieşire din localitatea Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român  T.B. în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că transportă ţigări netimbrate.

Bărbatul împreună cu autoturismul a fost dus la sediul Sectorului PF pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecție și în podea autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima și Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului de Frontieră.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar procurorul de caz l-a prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a admis arestarea acestuia pentru 30 de zile, după cum ne-a transmis Inspector principal de poliţie  Nicola Petre – Ionuţ, purtător de cuvânt al I.T.P.F. Timişoara.

 

Sergiu TABAN

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei