ANUNŢ PUBLIC – privind decizia etapei de încadrare

anunt

Primăria Municipiului Reşiţa, titular al proiectului „DALI ȘI PT-REABILITARE STRĂZI RÂNDUL II ȘI RÂNDUL III”,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru  proiectul „DALI SI PT-REABILITARE STRĂZI RÂNDUL II ȘI RÂNDUL III”, propus a fi amplasat în intravilanul Municipiului Reşiţa,Străzile Rândul II și Rândul III, judeţul Caraş- Severin.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției  pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 08:00 -15:00, şi vineri, între orele 08:00 -13:00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

 

PRIMAR,

POPA IOAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei