Andra Pleșa îl felicită pe Felix Borcean pentru reușită! „Sper ca alegerea cetățenilor să fie cea care să aducă dezvoltarea în oraș”

modelmic

Andra Pleșa, candidatul liberalilor pentru Primăria Caransebeș îl felicită pe Felix Borcean, câștigătorul alegerilor, care a reușit să obțină un nou mandat la cârma municipiului de pe Timiș și Sebeș. Pe de altă parte, tânără liberală declară că, deși nu s-a aflat pe primul loc în preferințele caransebeșenilor, experiența alegerilor a reprezentat pentru ea un câștig, deoarece a reușit să coaguleze o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului și să creeze o dezbatere reală despre proiectele necesare pentru dezvoltarea municipiului.

Caransebeșul are nevoie de fapte și sper ca alegerea pe care au făcut-o caransebeșenii, să fie cea corectă pentru următorii 4 ani.

Le mulțumesc tuturor celor care au votat! Le mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea și care și-au pus speranțele în echipa PNL. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care ne-au ascultat și ne-au fost alături în această perioadă”, transmite Andra Pleșa.

Aceasta promite că liberalii din Caransebeș vor fi în continuare o echipă dedicată proiectelor și dezvoltării orașului.

Avem nevoie de fapte și îmi doresc sincer, ca pentru binele nostru, al tuturor, alegerea cetățenilor să fie cea care să aducă dezvoltarea în oraș.

Îi felicit pe colegii mei liberali din Caransebeș, care prin munca lor au reușit să reconfirme că în ceea ce privește votul politic, PNL este primul partid în preferințele cetățenilor pentru consiliul local și pentru consiliul județean. Acest rezultat este meritul lor! Ne bucurăm alături de colegii din județ pentru victoria lui Romeo Dunca și suntem convinși că va arăta că se poate și în Caraș-Severin.

Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, mai adaugă Andra Pleșa.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Funariu Gheorghe

    Ca si avocat, hmm, nu cred ca esti calificata…. avand in vedere cum ai reusit sa termini liceul, facultatea etc… de altfel ca toate problemele din viata ta, inclusiv morale…, lasa mult de dorit dar, nu este prea tarziu, cere macar fostilor tai sustinatori ( le spun fostilor, pentru ca acum nu mai dau 2 bani pe tine ) sa-si ceara scuze public si pe retelele de socializare (vezi Andreea Nartea-olteanca somera aciuita), pentru afirmatii vis-a-vis de votantii majoritari , cum ca noi, am fi fara creier etc. No offense dar, de la sustinatori de joasa speta (lista poate continua) nu vrem sa ne lasam jigniti….aici poti intervenii si, crede-ne, mai poti salva impreuna cu “vitregul tata” situatia, si de facto, sa te respectam ca si o candidata ce a fost “bine intentionata” si care respecta regula competitiei si totodata dovedeste tarie de caracter… de toti ceilalti sustinatori someri, celor care aveau nevoie de un servici la stat, dorim scuze si stergerea postarilor jignitoare la adresa noastra, se poate si la Caransebes !!! ce crezi?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei