Amplă acțiune de control desfășurată de Registrul Auto Român în Caraș-Severin

RAR

Inspectorii Registrului Auto Român au intensificat săptămâna aceasta controalele desfășurate pe raza județelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș-Severin. Reprezentanții RAR anunță că au fost suplimentate echipajele de control tehnic în trafic, astfel încât s-au efectuat zilnic acțiuni cu câte două echipaje în fiecare județ.

Scopul nostru este acela de a înlătura din circulație autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, pun în pericol siguranța traficului”, transmite biroul de presă al Registrului Auto Român.

În timpul controalelor au fost verificate în trafic 304 autovehicule, iar aproape jumătate dintre acestea (42,76%) prezentau deficiențe majore și/sau periculoase. 33 de autovehicule au fost încadrate în categoria „pericol iminent de accident”, 14,29% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 9 aveau ITP-ul expirat sau anulat.

Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate starea tehnică bună a mașinilor, motiv pentru care vă recomandăm să nu uitați să treceți pe la service de câte ori este necesar și să aveți grijă să păstrați autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim, de asemenea, că puteți redobândi talonul reținut în trafic doar în urma reinspectării tehnice a autovehiculului, activitate prin care se certifică remedierea defecțiunilor constatate cu ocazia controlului. Demersul este posibil doar la reprezentanțele Registrului Auto Român din întreaga țară”, mai transmit reprezentanții RAR.

1

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Gheorghe din Oravita

    Ce prostie,daca ITP se face pe bune,drumurile ar fi in regula,se poate monitoriza fara sa opresti participantii la trafic. Curios ca angajati ai
    MAI,sau rudele lor apropiate nu respecta nimic. Cat timp circula masini fara numere pe drum public,am dreptate

  2. zero

    „Scopul nostru este acela de a înlătura din circulație autovehiculele …”, transmite biroul de presă al Registrului Auto Român.

    Iar scopul pretextului Covid a fost acela de a înlătura din circulaţie persoane.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei