Amendat și obligat să salubrizeze zona! Bărbat prins de polițiștii locali reșițeni în timp ce arunca deșeuri provenite din demolări

modelmic

Un cărășean s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei pentru depozitarea ilegală de materiale provenite din demolarea unor construcții pe un teren aparținând municipiului Reșița. În plus, bărbatul a fost nevoit să salubrizeze zona.

Nu procedați ca domnul din imagine!”, este îndemnul reprezentanților Primăriei Reșița, care amintesc că administrația locală reșițeană depune eforturi pentru a păstra orașul cât mai curat.

Mulți au înțeles, însă mai sunt și excepții. La controalele efectuate săptămâna trecută de către Poliția Locală pentru combaterea depozitărilor ilegale de deșeuri, la intrarea în municipiu, la km 7 de pe DN 58, a fost depistat numitul P.F., cu domiciliul în Brebu, care a depozitat ilegal pe un teren aparținând municipiului Reșița materiale provenite din demolarea unor construcții. Astfel, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 2.500 lei. Totodată, a fost obligată să salubrizeze zona.

În urma verificărilor ulterioare, s-a constatat că aceasta a efectuat lucrări de desființare a unor construcții, fără a avea autorizație în acest sens”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

În municipiul de pe Bârzava funcționează de anul trecut, două depozite pentru colectarea deșeurilor inerte. Acestea sunt deschise de luni până vineri, între orele 8:00 – 12:00 – pentru punctul de colectare situat pe Bulevardul Muncii, nr. 25 și de luni până vineri, între orele 12:30 – 16:00 – pentru punctul de colectare situat pe strada Scorușului nr. 1D.

Citește și La Reșița vor fi deschide două puncte de colectare a deșeurilor voluminoase! Inclusiv a celor provenite din demolări!

 

Karina TINCUL 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Cetățeanul Trollmentat

    Breban săracul, ce poți să îi ceri? A văzut și el ce face primarul ales (ăla cu 1 milion de flotanți) și hai să-l imite: fără autorizații, fără haldă de depozitare, că așa-i … prea frumos, pre ca la țară!

  2. patrunjel

    Depozitul de pe strada Scorusului nu mai este . Si cel din Govandari are program de la ora 7 si jumatate pana la ore 15 si 45

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei