Ambulanță lovită de trenul ce circula pe ruta Timișoara – Caransebeș

acc ambulanta

Accident feroviar în această dimineață în județul Caraș-Severin. O ambulanță privată de transport dializă a fost lovită de trenul de pasageri IR 9572, care circula pe ruta Timișoara – Caransebeș. Accidentul a avut loc pe raza localității Căvăran, la trecerea de nivel cu calea ferată. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

„La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ”, a informat Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Acesta a mai precizat că șoferul ambulanței a fost evaluat de personalul SAJ și a refuzat transportul la spital, iar cei 20 pasageri aflați în garnitura de tren, au fost evaluați medical de echipajul SMURD, niciun pasager neavând nevoie de îngrijiri medicale.

e6f31df3-3b8d-4f6f-9db7-b67c2aaaafbc6c305a62-a687-4174-bf08-7f6f2262fcfd

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei