Alegerile pentru un nou primar la Bocșa au intrat în linie dreaptă

 

alegeri

Locuitorii cu drept de vot din orașul Bocșa din Caraș-Severin, asemeni celorlalți cetățeni din alte 35 de localități din România sunt așteptați duminică, 27 iunie între orele 07:00 și 21:00 să-și exercite dreptul de vot pentru desemnarea unui nou primar. Decizia de organizare a alegerilor parțiale aparține Guvernului României, la propunerea Instituției Prefectului din județele în care s-au vacantat aceste posturi, din diferite motive.

De buna desfășurare și de legalitatea acestor alegeri parțiale se va ocupa la Bocșa Biroul Electoral de Circumscripție. Acesta a validat (după mai multe încercări nereușite ale candidaților), lista cu numele celor înscriși în cursa electorală pentru fotoliul de primar în orașul Bocșa din Caraș-Severin. A fost stabilită, de asemenea, și ordinea pe buletinul de vot, după următorul procedeu: pentru candidații formațiunilor politice s-a tras la sorți ordinea, urmați de candidații independenți în funcție de ordinea de înscriere la Biroul Electoral de Circumscripție.

Pentru alegerile de duminică 27 iunie de la Bocșa, ordine pe buletinele de vor este următoarea:

1. Mirel Patriciu Pascu – PSD (Partidul Social Democrat)
2. Alexandru Tălpeanu – AUR (Alianța pentru Unitatea Românilor)
3. Sorin Perian – PNL (Partidul Național Liberal)
4. Eugen Cismăneanțu – candidat independent
5. Marian Bocșan – candidat independent

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. alcibiade

    Mda,dacă pe Pascu îl mai cheamă Mirel si Patriciu pe Tălpeanu îl cheamă Alexandru și Gabriel., dar deocamdată e mai puțin cunoscut presei.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei