„Activitate intensă a parlamentarilor liberali de Caraș-Severin“, susține deputatul Dumitru Rujan

rujan

Locuitorii județului Caraș-Severin au decis, în urma votului din 27 septembrie, să trimită în Parlamentul României 3 liberali: senatorul Marcel Vela și deputații Jaro Norbert Marșalic, respectiv Dumitru Rujan. Acesta din urmă a prezentat presei cărășene, câteva dintre subiectele dezbătute ieri în cadrul reuniunii grupului parlamentar PNL.

Raluca Turcan – ministrul Muncii – a participat la ședința grupului parlamentar al PNL unde am discutat despre pașii care au fost făcuți pentru reforma în domeniul pensiilor, al salarizării. Totodată, am fost anunțați că în perioada imediat următoare se va adopta proiectul de lege care va interzice cumulul pensiei cu salariul, pentru cei angajați la stat, un proiect pe care ni l-am asumat în campania electorală“ – a precizat deputatul Dumitru Rujan.

aa

Există un dialog permanent și constructiv între Executiv și Legislativ, pentru ca fiecare cetățean să fie reprezentat corect, iar legile să le vină în ajutor, pentru a avea o viață mai bună“, a mai afirmat deputatul PNL de Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei