150 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiștii cărășeni în doar două ore!

 modelmic

150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în doar două ore de polițiștii cărășeni, în urma unei acțiuni derulate în orașele Reșița și Bocșa și care a vizat creșterea gradului de siguranță publică. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate două infracțiuni de contrabandă cu țigări.

Ieri dimineață, în intervalul orar 09:00 – 11:00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin au desfăşurat o acțiune în sistem integrat pe raza municipiului Reșița și în orașul Bocșa, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, precum și investigații criminale”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Cu această ocazie, poliţiştii au legitimat 385 de persoane și au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 138 pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice și două pentru nerespectarea normelor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare au fost reținute 10 certificate de înmatriculare iar pentru neregulile depistate în trafic a fost reținut un permis de conducere.

Tot în cadrul acțiunii de ieri, polițiștii au constatat două infracțiuni de contrabandă și au confiscat 175 de pachete de țigări netimbrate.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157688341786744″]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei