„10+” pentru Caraș-Severin! Ionuț Popovici are „planuri mari, dar realizabile 100%” pentru dezvoltarea județului!

popovici

Planuri mari, dar realizabile 100%”, asta și-a propus Ionuț Popovici, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Președintele PMP Caraș-Severin a pregătit alături de echipa sa un plan de proiecte concrete, pe care își dorește să le vadă realizate în Caraș-Severin.

„10+” este numele planului pus la punct de Popovici și pentru implementarea căruia actualul vicepreședinte al forului județean spune că va milita, indiferent de rezultatul alegerilor din 27 septembrie.

Vă anunț de pe acum că unele proiecte din planul nostru, al echipei PMP, nu le veți regăsi nicăieri”, susține Ionuț Popovici, și enunță, scurt și la obiect proiectele pe care le dorește implementate în Caraș-Severin:

– Punctul de trecere a frontierei cu bacul de la Moldova Nouă, cea mai ieftină autostradă pentru dezvoltare turistică, economică și socială;
– Turism industrial printre vestigii;
– Cea mai veche linie ferată montană va fi administrată de Consiliul Județean;
– Drumul Județean 684 Rusca Montană – limita cu județul Timiș va fi modernizat;
– Drumul Județean 571 ne va duce în mod civilizat spre Cheile Nerei;
– Coșmarul de 56 de kilometri de pe Drumul Județean 572 va fi dat uitării;
– Secție de drumuri proprie;
– Centru de colectare pentru legumele și fructele producătorilor cărășeni;
– Centru de colectare a produselor de origine animală de la fermierii cărășeni;
– Centru de îngrijire a animalelor fără stăpân;
– Timișoara – Capitală europeană a culturii, prilej de includere a județului Caraș-Severin în circuitul turistic;
– Dezvoltarea zonei turistice Semenic;

Candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin promite că va reveni cu detalii despre fiecare punct al planului „10+”.

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. CB

  Altul de care nu’si va aduce aminte nimeni….niciodata! Ce inseamna sa nu ai simtul realitatii!…ca si Chisalita ala! O sa va luati procentele direct in cap de la alegatori! ….sigur , dupa 27.09, din nou nu veti avea bunul simt sa realizati ca sunteti “slabi”..si e cam gata cu astia “slabi”!

 2. Daniel

  Pentru un judet ai nevoie de o strategie de dezvoltare pe termen lung. Cele 10 puncte sunt situatii punctuale care se pot realiza rapid, de ce ar trebuii sa votez pe cineva pentru 4 ani ca se implementeze / realizeze niste proiecte care pot fii livrate sub 1 an ? Ultimele 2 puncte nu reprezinta in mod clar target-ul final, este o expresie generala.

  Asemenea “dorinte / proiecte” pentru un cetean care gandeste rational si structural denota faptul ca nu exista o viziune clare asupra problemelor fundamentale.

  Nu am vazut nici la PSD, nici la PNL nici la alte formatiuni o mai clara / structurata viziune, insa cele 10 puncte de la PMP sunt doar niste “pistoale cu apa” !

  Maturitatea profesionala in a gandii strategic si nu obiectiv targetat pe termen scurt pt a face electorat – lipsteste cu desavarsire !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei