Waldemar Murgu în blocstarturi pentru a părăsi funcția de manager al Spitalului Județean

a

În Monitorul Oficial al României a fost publicată în această săptămână, Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr 70/2020 privind reglementarea unor măsuri începând cu data de 15 mai în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului, promulgată de președintele Iohannis, tot în această săptămână.

Ordonanța de urgență a trecut prin Parlament care a modificat unele articole și a eliminat altele. Printre cele eliminate se numără și articolul 22, care permitea Ministerului Sănătății să revoce din funcții și numească manageri de spital, directori medicali și șefi de Direcții de Sănătate publică.

Ca urmare a acestei modificări în Parlament a Ordonanței de Guvern, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin Silviu Hurduzeu a trimis miercuri o informare conducerii spitalului Județean, ca în termen de 3 zile această lege să fie pusă în practică. Altfel spus, interimatul managerului Waldemar Murgu la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Reșița expiră astăzi, urmând ca de mâine postul să fie preluat de Alina Stancovici, câștigătoarea de drept a concursului organizat de Consiliul de Administrație al unității sanitare.

Expiră de asemenea și interimatul dr Jaro Marșalic în funcția de director medical al aceleiași unități medicale.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. lubomir

    Foarte bine in sfarsit a venis un specialist , dr in management si ”recetionerul”,să se ducă la Ponton , cât despre Marșalik el este cel vesnic sacrificat ca mielul de Paste. Cred ca cel mai bine ar f s isi vada de chirurgie care il reprezintă. In rest sictir la baie la Ponton

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei