Vizitatorii, așteptați în număr cât mai mare la Grădina Zoologică din Reșița! De acum, și în zilele de sâmbătă și duminică

zoo

Reprezentanții Primăriei Reșița vin cu o veste bună: de mâine, Grădina Zoologică „Prof. Ioan Crişan” va putea fi vizitată şi în zilele de sâmbătă şi duminică.

Închisă de perioada stării de urgență și funcționând cu un program temporar în ultimele săptămâni, Grădina Zoologică din Reșița revine acum la programul normal.

Vă anunțăm cu bucurie că începând din acest weekend Grădina Zoologică „Ioan Crișan” din Reșița poate fi vizitată și-n zilele de sâmbătă și duminică.

Programul de vizitare este de marți până duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00.Vă așteptăm într-un număr cât mai mare și vă recomandăm să respectați măsurile de distanțare socială recomandate de autoritățile centrale!”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

IUNIE-IULIE

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei