Viteza, bat-o vina! Trei mașini, implicate într-un accident în apropiere de Reșița!

 

b

Încă un accident produs din cauza vitezei de cei care se cred „zeii” șoselelor, în urma căruia 5 persoane au fost rănite, din fericire ușor, după cum ne-a informat IPJ Caraș-Severin.

La kilometrul 8, la ieșirea din Reșița, pe fondul neadaptării vitezei, un autoturism BMW a părăsit sensul său de mers și a lovit în lateral alte două autovehicule. În urma impactului, după cum relatam mai sus, cinci persoane au fost rănite ușor și transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. Ulterior, persoanele implicate în accident s-au deplasat la secția de poliție pentru clarificarea tuturor aspectelor privind împrejurările producerii accidentului.

Circulația a fost închisă aseară pe DN 58, în zona producerii coliziunii, deoarece fiind implicate trei mașini a durat mai mult stabilirea mecanismului producerii accidentului în vederea asigurărilor.

WhatsApp Image 2020-09-08 at 21.28.50

 

WhatsApp Image 2020-09-08 at 21.28.51

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei