Vis împlinit! Torma sprijină participarea elevilor unui liceu la un important concurs de robotică!

t

 

Primarul Adrian Torma îi susține pe elevii de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” care se pregătesc să participe la un concurs de robotică ce va avea loc în SUA.

Câțiva elevi și dascălii lor formează echipa LTCDRoboticsM9 și s-au ambiționat să pună pe harta roboticii internaționale orașul Moldova Nouă.

Sunt oameni care pun suflet, își sacrifică timpul și muncesc cu pasiune pentru a-și îndeplini un vis, acela de a ajunge în USA, la un concurs de Robotică. Sunt foarte bucuros că putem contribui și noi la îndeplinirea acestui vis, prin Consiliul Local Moldova Nouă, oferindu-le suportul financiar. Totodată, le mulțumesc tuturor sponsorilor pentru că nu au fost indiferenți la această minunată idee”, a precizat primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma.

La solicitarea profesorului Sabin Munteanu, Primăria Moldova Nouă și-a propus alocarea sumei de 50.000 lei pentru dotarea atelierului din cadrul Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”. Totodată, administrația locală va susține atelierul cu un autoturism casat pentru practica elevilor.

Împreuna cu elevii din liceu, anul acesta vom avea primele 30 de „băncuțe” pentru domeniul public, produse de către elevi în atelierul liceului. Felicitări cadrelor didactice implicate, elevilor participanți și tuturor sponsorilor pentru implicarea în acest proiect minunat!”, a mai spus edilul orașului din Clisura Dunării.

t2

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei