Victorie pentru rossoneri în primul meci de verificare contra celor de la ASU Politehnica Timişoara

s

După reunirea lotului din 11 ianuarie şi stagiul de pregătire desfăşurat la baza din Valea Domanului, pentru echipa reşiţeană s-a dat startul meciurilor de pregătire. Primul dintre acestea s-a desfăşurat joi, 21 ianuarie, pe terenul sintetic al stadionului Mircea Chivu din Reşiţa.

Pe parcursul celor două reprize a câte 50 de minute, antrenorul principal al rossonerilor, Alin MINTEUAN, a utilizat 23 de jucători: în prima repriză au intrat: Alberto COBREA – Bogdan SZIJJ, Alin DUDEA, Alexandru SĂLCIANU, Adrian ILIE – Emanuel DAT, Denis BRÎNZAN, Cristian DANCI – Marco DULCA, Ciprian MATIŞ, Cristian COSTIN (în minutul 30,  Robert MIHALY). A doua repriză a fost abordată cu următoarea formulă: Cristian ZIMMERMAN – Lorenzo ACKA, Alin DUDEA, Andrei DUMITRAŞ, Alexandru SIMA – Vlad CHERA, Laurenţiu BREŞNENI, Robert BOBOC – Nini POPESCU, Victor ASTAFEI, Laurenţiu BUŞ.

După un început echilibrat, primele ocazii au aparţinut timişorenilor, prin Ivanovici şi Petre. Gazdele îşi trec în cont două ocazii de a deschide scorul, în minutele 30 şi 48, prin Cristian DANCI. Jocul bun al reşiţenilor a fost concretizat în minutul 49 când, după un corner executat de pe partea dreaptă, Ciprian MATIŞ a reluat cu capul mingea în plasa porţii timişorene.

Repriza a doua a avut un ritm mai alert, debutând cu ocazia lui Victor ASTAFEI, al cărui şut a nimerit bara porţii oaspete.În minutul 53, timişorenii puteau înscrie golul egalizator, dar Cristian ZIMMERMAN, faţă în faţă cu PLAZONIJA, a repins mingea în corner printr-un reflex salvator. Pentru gazde a urmat ocazia lui Laurenţiu BUŞ, dar portarul timişorean a acos mingea care se spre vinclu. În minutul 70, Vlad CHERA măreşte diferenţa pentru rossoneri, în urma unei pătrunderi prin zona centrală a careului. Cinci minute mai târziu, oaspeţii au marcat singurul gol, prin PLAZONIJA, care a marcat cu capul după o centrare venită de pe partea stângă.

În minutul s-a stabilit scorul final, Victor ASTAFEI marcând de la punctul cu var, după faultul dictat în urma unui duel între Cristian SCUTARU şi Laurenţiu BUŞ.

La finalul meciului, Alin MINTEUAN, antrenorul rossonerilor,a declarat:

A fost primul joc de când am început pregătirea și a fost bun acest test, împotriva unei echipe care se află în primele 6. A fost un meci destul de aprig, cu un ritm de joc foarte bun și mă bucur că am reușit să ne impunem. Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor. Este clar că rezultatul nu avea importanță. Obiectivul a fost să nu ne accidentăm, ca să putem avea continuitate în pregătire. Dar în momentul în care câștigi un joc, chiar dacă este amical, este extraordinar. Urmează un meci de pregătire vineri la Deva. Încercăm să ne pregătim pentru campionat. Ne vom pregăti în continuare la Reşiţa pentru a putea aborda campionatul în maximă viteză. Este încă în probe Matiş care a și marcat, Costin, dar voi mai discuta cu Cristi Bobar despre ei. Mi-aș mai dori încă doi jucători, dar vom vedea. Este foarte greu de adus jucători în această perioadă, dar m-aș bucura dacă ne-am mai întări cu doi fotbaliști până se va relua Liga 2”.

Următorul meci de pregătire va fi pe terenul celor de la CSM Deva, vineri, 22ianuarie, de la ora 13,00.

 

 

Miruna MIHANCEA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei