Vela, sparanghelul și bătălia politică din Parlamentul României

x

Comisia de apărare din Parlamentul României dorește să știe de ce ministrul Marcel Vela a permis ca românii să plece la munca în zonele roșii din străinătate.

„În data de 6 mai, Comisia de Apărare și Biroul Permanent al Camerei l-au invitat pe domnul Vela să dea explicații, nu despre povestea gecii de piele pe care am văzut că o povestește cu plăcere, ci despre de ce a modificat o Ordonanță Militară ca să trimită la export români la cules de sparanghel. Ce obligație are domnul Vela sau alți membri ai Cabinetului de s-au grăbit să trimită oameni în zone roșii, de ce România este cel mai mare exportator de forță de muncă în plină pandemie și de ce nu s-a asigurat nimeni că românii care au fost acolo nu au minime condiții de trai?“

Așadar miercurea viitoare ministrul Marcel Vela va fi față în față cu unul din adversarii săi politici pe plan local deputatul Ion Mocioalcă, fost președinte al organizației PSD Caraș-Severin, actualmente vicepreședinte la Pro România. Nu știm dacă se dorește o vendetă politică, dar oricum, în condițiile în care sute de muncitori români aflați în Germania sunt infectați cu COVID-19, astfel de explicații ar trebui să existe atât pentru parlamentari cât mai ales pentru publicul larg.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “Comisia de apărare … dorește să știe de ce ministrul Marcel Vela a permis ca românii să plece la munca în zonele roșii din străinătate”

  Simplu!
  Ca orice politruc de orientare “roşie”, cu dictatură sub origine “sănătoasă” (de seceră şi …), acesta a dispus în favoarea zonelor … roşii.
  Şi ca pretins ministru al muncii (la negru).
  Cu anteprecizarea că, în apărarea ţării (împotriva şcolii), a declarat că exclude orice colaborare cu trandafirii, precum şi funcţia (de mistreţ) la interne. Acum iar a sucit-o, pentru câta sparanghel. Ca şi în acordul (subteran) cu BOR pentru miliţienii aducători de lumină.
  Aşa se şi apără (camarazi şi tovarăşi!) o ţară împotriva duşmanului de clasă, prin acţiuni concrete ale duşmanului de şcoală :(
  Sub felurite pretexte, vrăjeli, suceli, minciuni şi … trădări.
  Ţucu-i şi mânca-i-aş … !
  Că sângele … apă nu se face :)
  https://www.youtube.com/watch?v=C2PcaABUzWY

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei