Vandalism plătit din buzunarul nostru

vandalism

Un act de vandalism, comis de o femeie din Ezeriş, certată cu simţil civic, bunul simt, respectul pentru bunul public şi alte asemenea, costă bani serioşi din bugetul la care contribuie fiecare reşiţean. Cei 17 puieţi de cireş japonez, care au fost distruşi în Parcul Tricolorului din municipiu, au fost înlocuiţi la începutul acestei săptămâni de Primăria reşiţa, informează un comunicat al instituţiei.

Primăria precizează că tinerii arbori au fost rupţi de Nicoleta Popa, cu domiciliul în localitatea Ezeriş, în data de 10 aprilie. Femeia a fost sancţionată contravenţional de poliţiştii locali cu amendă în valoare de 1500 de lei şi i-a fost imputată de trei ori valoarea lucrărilor, aproximativ 24.000 de lei. Femeia a mai comis două fapte similare în zona Bulevardului Muncii şi Progresului, prejudiciul total fiind de 13.000 de lei.

Astfel de fapte, primarul Mihai Stepanescu le califică:

Laura PIPERIU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei