Valeria Schelean: Victor Ponta manipulează opinia publică când face invitații către Opoziție pe tema revizuirii Constituției

modelmic

Comisia de revizuire a Constituției trebuie convocată cât mai rapid, așa cum s-a întâmplat în cazul celei de Cod Electoral, este de părere deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean. În plus, vicepreședintele Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru revizuirea Constituţiei este de părere că primul ministru Victor Ponta manipulează opinia publică când face invitații către Opoziție pe tema revizuirii Constituției. 

Președintele PSD Victor Ponta adresează invitații pe Facebook de reviziure a Constituției doar din motive de imagine, consideră Valeria Schelean, în condițiile în care în Parlament nu a făcut niciun demers pentru reînceperea lucrărilor Comisiei speciale pentru revizuirea Constituției. Aceste invitații ar trebui urmate și de gesturi politice concrete, care să dovedească seriozitatea președintelui PSD și a partidului său.

”Nu pot să nu mă întreb de ce pentru Comisia de Cod Electoral s-a putut găsi disponibilitate politică pentru reluarea lucrărilor, dar pentru Comisia pentru revizuirea Constituției nu se găsește aceeași disponibilitate. Dacă PSD și domnul Victor Ponta ar fi serioși, atunci ar instrui parlamentarii majorității parlamentare să reînceapă și lucrările acestei comisii și să trecem la punerea Constituției în acord cu nevoile României și ale cetățenilor săi. În plus, având în vedere lipsa de transparență din cadrul Comisiei pentru Cod Electoral, doresc să atrag atenția că lucrările Comisiei pentru revizuirea Constituției trebuie să fie publice. Nu se poate modifica legea fundamentală a țării ascunzându-ne de ochii cetățenilor”, precizează deputatul PNL.

Valeria Schelean, în calitate de vicepreședinte al Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru revizuirea Constituţiei i-a cerut pe cale oficială președintelui PSD Victor Ponta să dispună parlamentarilor majorității să reînceapă lucrările acestei comisii înainte de startul sesiunii parlamentare din februarie.

Sursa foto: facebook

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei