VALERIA SCHELEAN, despre intervenția lui Iohannis din Parlament: „Președintele s-a aflat astăzi în Parlament în limitele constituționale!”

Valeria Schelean

Mai multe voci spun că intervenția președintelui statului în Parlamentul României de astăzi ar fi trecut pragul constituțional, în special cea legată de modul în care Klaus Iohannis i-a urecheat pe parlamentarii din stânga convingerilor politice ale domniei sale.

Prezentă în platourile Antenei 3, la emisiunea „La ordinea zilei”, moderată de Dana Grecu și Radu Tudor, parlamentarul  de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomeflean, a catalogat prezența președintelui României, Klaus Iohannis, ca fiind una în limitele legii fundamentale. Deși în cadrul emisiunii au fost lansate atacuri la adresa șefului statului, în special legate de conținutul mesajului transmis de Iohannis legislativului, deputatul PNL a considerat că mesajul a fost unul ce corespunde cerințelor manifestanților din Piața Victoriei și din marile orașe ale țării.

Legat de părerile expuse în platou, vreau să vă spun că președintele României se afla în parlament în limite constituționale. Domnia sa adresa un mesaj parlamentului și are această posibilitate conform legii fundamentale”, a declarat deputatul Valeria Schelean-Șomeflean.

Parlamentarul de Caraș-Severin a condamnat și atitudinea sfidătoare a parlamentarilor PSD-ALDE. Deputatul spune că aceștia au vociferat la fiecare frază a președintelui, încercând să-l intimideze pe șeful statului, astfel de comportament fiind unul în totală contradicție cu statutul de parlamentar.

Și eu m-aș fi așteptat la o altă atitudine astăzi, însă de la parlamentarii PSD-ALDE, pentru că aceștia trebuiau  să respecte instituția Parlamentului și sobrietatea momentului, atunci când președintele României adresează un mesaj în limitele Constituției”, a mai declarat parlamentarul PNL de Caraș-Severin,  Valeria Schelean-Șomeflean.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei