Valeria Schelean: „Nu sunt o adeptă a traseismului politic, dar fiind tatăl meu, îi respect decizia”! Vela nu comentează!

modelmic

Surpriză pe scena politică din Caraș-Severin: omul de afaceri Nicușor Schelean, tatăl deputatului Valeria Schelean, a luat decizia de a părăsi PNL-ul și de a intra în PSD. Informația a fost deja confirmată de liderul social democraților cărășeni, Ion Mocioalcă.

Contactată de Reper 24, deputatul PNL Valeria Schelean afirmă că știa de mai multă vreme faptul că tatăl domniei sale se gândea la o trecere spre curentul social-democrat, urmare a nemulțumirii acestuia față de politica promovată de organizația PNL din orașul Oțelu Roșu.

Tata este un om de afaceri care a sprijinit Partidul Național Liberal în Valea Bistrei, iar decizia lui nu are nici o legătură cu ceea ce consider eu că înseamnă PNL în Caraș-Severin. De asemenea, decizia tatălui meu nu înseamnă că este și decizia mea, eu nefiind o adeptă a traseismului politic. Îi respect decizia și îmi voi respecta părintele indiferent de opțiunile lui politice”, a explicat Valeria Schelean.

Întrebată de Reper 24 dacă pe viitor are în vedere o trecere spre o altă formațiune  politică, deputatul liberal nu a confirmat dar nici nu a negat această posibilitate.

Reper 24 l-a contactat și pe președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, pentru un punct de vedere cu privire la trecerea lui Nicușor Schelean la PSD, senatorul liberal afirmând simplu: „Nu comentez!”.

Citește și Tatăl deputatului liberal Valeria Schelean a intrat în PSD! Informația e confirmată de Mocioalcă!

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    senatorul Marcel Vela, pentru un punct de vedere cu privire la trecerea lui Nicușor Schelean la PSD, senatorul liberal afirmând simplu: „Nu comentez!”.
    Normal, Vela insusi este un vechi traseist carierist, “specialist” in “jaloane”.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei