Valeria Schelean: „Județul Caraș-Severin a fost un focar al fraudelor electorale”

focar al fraudelor

Valeria Schelean a criticat dur modul de organizare a alegerilor atât la nivel național, dar mai ales peste hotare. Mai mult, aceasta a semnalat în cursul zilei de ieri nenumărate tentative grave de fraudă care nu-și aveau locul.

Co-președintele ACL Caraș-Severin, consideră, de asemenea, că există un pericol iminent ca turul II să fie fraudat de către cei care organizează alegerile.

În primul rând, vreau să le mulțumesc cărășenilor și tuturor românilor care au venit la vot duminică. Vreau să le mulțumesc în mod special sutelor de mii de români care au stat la cozi infernale, ore în șir, pentru a putea vota”, a explicat Valeria Schelean.

Mai mult, aceasta consideră că rezultatul obținut de ACL și Klaus Iohannis este unul optimist iar victoria din turul II este sigură, cu condiția ca tentativele de fraudă electorală să nu mai existe.

„Anunț cu regret și mâhnire că în acest moment județul Caraș-Severin este unul dintre focarele de fraudă electorală din România, dovadă numeroasele plângeri pe care am fost nevoiți să le facem încă din timpul zilei de duminică. De la turism electoral cu sute de alegători, de la sustragerea a sute de buletine de vot, de la primari-transfugi care au dat buzna fără drept în secțiile de votare, județul Caraș-Severin a fost victima cam tuturor tipurilor de fraudă electorală. Acest lucru nu poate fi tolerat. Pentru turul II, întreaga echipă ACL se va mobiliza mai bine pentru ca toate aceste tentative de fraudare să fie stopate şi cei care vor să vicieze procesul electoral să plătească pentru încălcarea legii”, a mai explicat deputatul PDL.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei