Valeria Schelean: „Excluderea nu trebuie să devină regula în PNL Caraș-Severin”

modelmic

Excluderea din partid a liberalilor care greșesc nu trebuie să devină regula în PNL Caraș-Severin, a declarat deputatul Valeria Schelean, după ședința Biroului Permanent Județean în care s-a votat excluderea primarilor Adrian Torma, Valentin Firca și Ionel Romînu. Schelean a dat asigurări că greșeala nu echivalează cu excluderea în organizația județeană a Partidului Național Liberal și că până să se ajungă acolo, mai există și alte sancțiuni care pot fi aplicate celor care calcă greșit.

„Cred și am susținut și în ședința noastră de partid, că fiecare sancțiune trebuie să fie aplicată punctual. Adică faptul că avem această sancțiune în partid nu înseamnă că am deschis cutia Pandorei și de acum încolo oricărui coleg care greșește instantaneu i se aplică sancțiune excluderii.

Până să ajungem la excludere sunt alte sancțiuni care pot fi aplicate, sancțiuni mult mai ușoare decât excluderea care practic este cea mai severă sancțiuni pe care partidul o poate aplica și înainte de excludere mai sunt și alte forme în care putem atrage atenția colegilor care nu respectă statului, că ar fi bine să revină pe traiectoria corectă și nu îmi doresc ca excluderile să reprezinte regula în partidul nostru. E forma extremă de sancționare, atunci când încălcările statutare sunt repetate și sunt extrem de grave.

Opinia mea și sper că asta va fi și opinia colegilor mei din BJP este că această sancțiune nu trebuie să devină regula în partid”, a precizat Valeria Schelean.

Deputatul cărășean a adăugat însă că în cazul în care sancțiunile aplicate sunt în conformitate cu statutul partidului, atunci acestea trebuie respectate de toți membrii.

Citește și Primarul Adrian Torma a fost exclus din PNL! „Este o formă dictatorială de a conduce partidul”!

Citește și Marcel Vela explică excluderea primarilor votați în 2016 pe listele PNL!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “nu îmi doresc ca excluderile să reprezinte regula în partidul nostru.”

    Însuşi Vela a fost exclus pe vremurile lui Câmpeanu, a “plecat” la PNL-AT dar apoi revenit în rahat :)
    Se preface că nu mai ţine minte …

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei