„Valea Carașului – bogății și frumuseți culturale“, o conferință cu participare națională și internațională!

vc

Consiliul Județean Caraș-Severin și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin organizează astăzi de ora 13:00, ora României, o conferință cu participare națională și internațională.

Conferința face parte din Programul 6 Revista  „Nedeia“ – „Cultură și civilizație în Banatul Montan“, proiectul on line „Caraș-Severin – redescoperiri culturale“ și va fi prima care deschide ciclul conferințelor on line dedicate cunoașterii și promovării județului Caraș-Severin.

Acest demers cultural va avea ca obiectiv principal prezentarea Văilor județului. Vom începe cu Valea Carașului, această primă conferință având titlul „Valea Carașului –bogății și frumuseți culturale“.

Evenimentul se va desfășura on line, pe meet și va fi susținut de domnul dr.Ionel BOTA – istoric, director Centrul Cultural și Complexul Muzeal Oravița.

Vor participa personalități culturale din județ, țară (județele – Timiș, Sibiu, Maramureș, Prahova, Bistrița, Vâlcea și Cluj) și străinătate (Serbia, Ungaria, Republica Moldova și Belgia) care doresc să re/descopere valorile culturale tradiționale ale acestei Văi.

166904320_2681250665501749_8895510248401124697_n

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei