USR și-a definitivat listele de candidați! Vezi cine intră în lupta pentru un loc în Parlament

modelmic+editorial

În cursul zilei de joi, 27 octombrie, Uniunea Salvați România a depus liste complete de candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare.

Partid tânăr, USR propune nume la fel de proaspete pe scena politică din Caraș-Severin. Pentru Camera Deputaţilor lista este deschisă de Gorczynski Leonid-Marian – Retail Manager în industria Telecomunicaţiilor, urmat de Mocanu Mirela-Adina – Reprezentant Medical, Voinea Ionuţ-Alin – Kinetoterapeut, Dinu Adrian-Costel – Agent de vânzări, Zelincă Lucian – Administrator Companie (Inginerie si consultanţă tehnică), Zahariea Cătălin – Director General (Industria de Advertising) și Macavescu Ionuţ – Manager Clinica Medicală.

De asemenea, la Senat primul pe listă este Taşcu-Stavre Miroslav-Valeriu – Lector Universitar Doctor, Borca Ion-Tiberiu – Administrator Companie (Industria Auto), Popa Carmen-Eleniţa – Economist și Duduleanu Octavian-Mihai – Manager Soluţii Arhivare.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei