USR își face filială în Caraș-Severin! Clotilde Armand vine la Reșița!

modelmic

Uniunea Salvați România și-a anunțat intenția de a-și deschide o filială și în județul Caraș-Severin, motiv pentru care Clotilde Armand şi reprezentanţii USR se vor afla la finalul acestei săptămâni la Reșița unde vor susține o conferință de presă și se vor întâlnii cu simpatizanții din județ. 

Clotilde Armand şi reprezentanţii Uniunii Salvaţi România vă invită sâmbătă 10 septembrie 2016, la ora 17:00, în sala de conferinţe a Hotelului Rogge din Str. Ion Luca Caragiale Nr .12, Reşita, la o Întâlnire/Conferinţă de presă privind urgenţele României din perspectiva Uniunii Salvaţi România şi planurile pe termen scurt şi mediu ale USR.

Vizita doamnei Armand în Reşita, la invitaţia grupului de iniţiativă pentru înfiinţarea filialei USR locale, va fi urmată după conferinţa de presă şi de o întâlnire informală adresată publicului interesat de programul noii formaţiuni politice.  Se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiţionale şi despre extinderea USR la nivel naţional. Întalnirea va fi interactivă.

În măsura timpului disponibil vom aborda şi teme de interes local şi naţional”, se arată în comunicatul de presă al celor de la USR.

Comunicatul este însoțit și de un apel adresat de Armand simpatizanţilor Uniunii Salvaţi România din Reşita: „Este momentul coalizării tuturor oamenilor care doresc să se implice în reformarea clasei politice şi în reconstrucţia unei Românii dusă în derivă de partidele actuale. USR va însemna şi uniunea filialelor locale care sunt în curs de înfiinţare şi care vor activa şi vor decide independent, în interesul comunităţii lor”.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. GIGI

    USR in teritoriu un mare fassssssssss. Nu seamana deloc capitala cu provincia, in provincie fara lideri care sa controleze un nucleu de primari nu aduni voturi nici pentru seminte. In concluxie – frectie la piciorul de lemn.

  2. ban carolcaraban

    este momentul sa se corecteze greselile facute la Revolutia din 89 si sa plece impostorii. A intrat frica in toate formatiunile care i-au tradat pe romani.Se zbat ,se regrupeaza.Soarta lor trbuie pecetluita odata pentru totdeauna de roman !!!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei