USR crește! Are o nouă filială în județul Caraș-Severin

modelmic

USR are o nouă filială în județul Caraș-Severin. Conducerea județeană a partidului a anunțat săptămâna aceasta înființarea filialei USR Bocșa, precum și alegerea structurii de conducere a acesteia.

Suntem deosebit  de bucuroși să anunțăm înființarea celei mai noi filiale din  Caraș-Severin! Bocșenii s-au arătat foarte receptivi la propunerile și  ideile Uniunii Salvați România. Au dovedit asta în campania «Fără  Penali», în ambele runde de alegeri din 2019 dar și prin feedback-ul  pozitiv pe care l-am primit în ultimele luni!

Sunt convins că o echipă tânără, energică și serioasă va fi un câștig  real pentru Bocșa”, precizează Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin.

Noua filială a Uniunii Salvați România estre condusă de Flavius Vuia-președinte și Ioan  Ratzec-vicepreședinte.

Felicit toți  colegii noștri care au ales să nu stea deoparte! Le urez multă putere  de muncă”, a mai adăugat Plujar.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Alți lingăi care ar face orice să ajungă la ciolan și să aibă acces la banul public.
  Să ne spună ****** Pulujar cum a rămas cu abureala de campanie #fărăpenali și peste câți ani se va aplica (dacă se va mai aplica)!
  Până atunci USR să pună mâna și să treacă la acțiuni de ecologizare, curățenii de primăvară și alte acțiuni pentru care nu au nevoie să fie “la conducere” sau “la guvernare”.

 2. zero

  Chestiunea cu “fără penali” în … publice este ca şi rezolvată.
  În sensul că prostituţia (fie aceea şi politică) nu mai constituie o infracţiune.
  Doar proxenetismul (cu şefii de partide).
  Şi cu condiţia intenţiei, bineînţeles :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei