Unicul Robbie Williams a extaziat publicul de la Belgrad!

modelmic

Un artist total, un manipulator al muzicii pop de mare clasă, al cărui non-conformism rămâne în continuare la mare preț pentru fanii săi, iată cum ar putea fi descris în puține cuvinte Robbie Williams după epocalul show oferit aseară la Belgrad de fostul Take That boy.

„Let ME Entertain You“ rămâne un spectacol pe care cei peste 35.000 de balcanici nu-l vor uita prea curând și care, așa cum ar spune împătimiții, a făcut toți banii! La eveniment au asistat și mulți români, în special bănățeni, Belgradul fiind situat la mai puțin de 200 de kilometri de granița hotarelor cu județele Caraș-Severin și Timiș.

Chiar dacă cei prezenți au avut de răbdat câteva ceasuri bune pentru întâlnirea cu Robbie după accesul în Usce Park din Belgrad, momentul apariției artistului britanic a fost unul incendiar, care a reușit să facă publicul să-și iasă efectiv din minți. Intrarea lui Robbie Williams, surprinsă și de Reper 24, poate fi urmărită în colajul video atașat acestui articol. RW a deschis în forță cu o piesă ce este fredonată pe toate meridianele lumii: Let Me Entertain You! – au strigat zecile de mii de (în)robbiți iar la finalul piesei artistul și-a avertizat fanii prin formula patentată: „My name is Robbie Williams, this is my band and for the next two hours Your Ass Is Mine!!“, în traducere liberă „Mă numesc Robbie Williams, asta-i trupa mea iar pentru următoarele două ore fundul vostru îmi aparține!!“.

Lipsit de inhibiții, extrem de dinamic, la fel ca pe vremea în care debuta în anii 90 cu Take That, mister Williams și-a atins în nenumărate rânduri scrotul, spre deliciul fanelor, într-o mimică grobiană, departe de mișcările lascive pe care le procesa Michael Jackson, cel care, așa cum l-am urmărit în 1992 la concertul de la București, insinua atingeri orgasmice, cu degețelul, în zona prepuțului. Momentul terminus a fost descoperirea la vedere a propriului său Ass – fund, spre finalul show-ului. Un soi de mesaj, asta așteptați? Nicio problemă!

Cu siguranță cei care au făcut imprudența să vină cu odraslele la spectacolul acestui spontan și original artist, probabil că nu au fost cei mai inspirați. De altfel, nici limbajul lui Robbie nu este unul care să facă trimitere la dialogul măicuțelor de la Mânăstire. Motherfucker, Ass sau Fuckin’… fiind déjà vu-uri la microfonul necenzurat al artistului. Să nu uităm că Robbie vine din patria unor simboluri muzicale precum nonconformiștii Sex Pistols sau Billy Idol.

Și totuși, departe de a fi cârcotaș, cei care iubesc muzica și stilul degajat al lui Robbie Williams au știut la ce se înhamă, sau măcar s-au așteptat la asta. Iar cel mai bun entertainer din zona pop nu i-a dezamăgit. Piese precum Rock DJ, The Road to Mandalay, No Regrets, Love Supreme, Minnie the Moocher, Feel, Come Undone și multe altele au fost interpretate la unison cu publicul, artistul arătându-se impresionat de cunoștințele publicului de la Belgrad în privința versurilor pieselor sale. Și chiar dacă a plouat, fostul boy band de la Take That, a dansat în tălpile goale, descotorosindu-se de pantofi și ciorapi chiar după prima piesă a show-ului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157654320604870″]

Williams știe să comunice fantastic cu publicul, fără trucuri pe care le-am mai văzut la alți artiști, fiind vorba de o chimie a cărei formulă o stăpânește ca nimeni altul.

De remarcat trei momente speciale ale spectacolului, între care aș aminti, prezența inedită a tatălui lui Robbie Williams, în recital pe scena de la Belgrad – Better Man, momentul în care același cântăreț pop a ales o tânără din public pentru a-i fi parteneră de scenă pe parcursul unei piese și mai ales cântecul de leagăn interpretat de Robbie pentru fiica sa, în acompaniamentul publicului, artistul fiind în transmisiune directă pe Skype cu familia sa. Britanicul Robbie Williams este tatăl a doi copii, o fetiţă, Theodore și un băieţel, Charlton.

Ultima piesă interpretat[ pe scena de la Belgrad a fost Angels iar Robbie Williams avea să le declare deschis celor prezenți că Serbia va rămâne după această noapte în inima lui.

Pentru nehotărâții care sunt amatori de spectacole unicat, cu artiști lipsiți de prejudecăți care dau totul în show-urile lor, într-o galerie a artiștilor în care se înscrie cu certitudine acest Robbie Williams, grăbiți-vă să vă achiziționați bilete la concertul de la București.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Adela

    Da!!!! Mare artist, mare show! Spectaculos! Sa aud una din piesele mele favorite cantata alaturi de tatal sau a fost o si mai mare bucurie. Concertul a fost absolut perfect, desi parca o invidiez putin pe Ana, pustoaica norocoasa ce a dansat cu el pe Candy :)
    Aaaa…Teddy e fetita :)

  2. Cristian

    Unde esti tu Robin? Sa arunci cu praf de stele si pe la Resita, ca lu Stepanescu al nostru ii plac numai sarboaicele…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei