Un reșițean testează noile anvelope Nokian în Finlanda, deasupra Cercului Polar!

Un reșițean testează

Reșițeanul Nicu Gruia, antreprenorul care și-a propus să aducă vulcanizarea la rang de artă tehnică, a fost invitat de producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres la testarea celui mai nou produs lansat de acest brand recunoscut în domeniu. Evenimentul s-a produs în Finlanda deasupra Cercului Polar, iar pentru această sesiune de teste producătorul de anvelope a apelat la cei mai experimentați piloți nordici care au demonstrat de ce merită achiziționate anvelopele Nokian.

Despre modul în care a recepționat întreaga manifestare în peisajul hibernal finlandez, reșițeanul Nicu Gruia a declarat:

„Deasupra Cercului Polar, în nordul Finlandei, Vianor – Absolut Auto a avut ocazia să testeze un nou model de anvelope lansat de Nokian Tyres. Centrul de la Ivalo, așa cum nici un alt producător de anvelope de iarnă nu are, este de-a dreptul impresionant, întreaga acțiune desfășurându-se pe un lac înghețat.“

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157680477303500″]

Reper 24 folosește cu încredere anvelopele de iarnă Nokian Tyres pe șoselele patriei, apreciind această anvelopă ca una care face față oricăror provocări la care a fost supusă în condiții de vreme nefavorabilă, de ger și ninsori abundente, pe gheață, dar și pe traseele umede.

 

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei