Un nou traseu de circulație în Reșița! Autobuz spre Ocico, în fiecare sâmbătă și duminică!

modelmic

Reșițenii cărora le place să viziteze la final de săptămână piața de vechituri din municipiul de pe Bârzava se pot deplasa de acum spre Ocico cu autobuzul, după ce societatea de transport urban din municipiu a introdus un nou traseu de circulație. Autobuzele vor circula doar în zilele de sâmbătă și duminică, atunci când este deschis celebrul Ocico reșițean, frecventat cu plăcere de amatorii de târguieli.

Începând de săptămâna aceasta, Societatea Transport Urban Reșița pune la dispoziție călătorilor săi un nou traseu de circulație către stația Ocico Renk (stația Făgărașul).

Autobuzele vor circula aproximativ din 15 în 15 minute, dinspre Mol și centru, doar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 06:00 – 14:00”, informează reprezentanții Transport Urban Reșița.

 

60656146_560986341093941_9166558961082564608_n

 

Conducerea societății TUR a introdus în ultima perioadă o serie de noutăți în transportul în comun din municipiul de pe Bârzava. În urmă cu o lună de zile a devenit funcțională o nouă modalitate de a achiziționa biletele de călătorie: plata cu ajutorul cardurilor contactless. Mai exact, orice posesor de card bancar, cu facilitate contactless, indiferent de banca emitentă din România sau din strainătate poate să achiziționeze biletul, prin simpla apropiere a cardului de aparatele disponibile în mijloacele de transport ale Societății de Transport Urban. Validatorul eliberează o dovadă de plată, pe care utilizatorul trebuie să o păstreze până la coborârea din mijlocul de transport. Astfel, cei care folosesc mijloacele de transport în comun din Reșița pot alege între patru mijloace de achiziție a biletelor: de la punctele de vânzare de pe raza orașului, prin SMS, prin aplicația mobilPay sau folosind cardul bancar, în autobuz.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei