Un muncitor ce renova o școală din Oravița se zbate între viață și moarte după ce a căzut de pe o schelă

modelmic+editorial

 

Unul dintre muncitorii care se ocupa de renovarea Școlii Gimnaziale Romul Ladea din Oravița a ajuns astăzi în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă în timpul serviciului.

Din primele date, se pare că bărbatul nu era asigurat în niciun fel, iar căzătura i-a fost aproape fatală. Acesta a fost transportat de urgență la spital în stare foarte gravă.

UPDATE 13:20 :

Muncitorul a fost transportat în comă de la spitalul din Oravița la Spitalul Județean Reșița, după ce i-au fost îngrijite plăgile craniene provocate de căzătură. Din păcate, medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire.

UPDATE ora 16.00

Victima accidentului de la Școala Gimnazială „Romul Ladea” din Oravița a fost transportată cu elicopterul de la Spitalul Județean Reșița la Timișoara. După prima evaluare a medicilor de la Reșița, pe lângă plăgile craniene, acesta are și câteva coaste fracturate. Pacientului i-a fost drenat sângele din plămâni, a fost reintubat, stabilizat și a ajuns în condiții bune la Timișoara.

Legat de aspectele privind condițiile în care s-a produs nenorocirea, muncitorul ar fi căzut de pe o scară, în timp ce urca o butelie cu gaz în vederea reparării hidroizolației acoperișului grădiniței din incinta instituției de învățământ. Din declarațiile martorilor oculari, bărbatul ar fi călcat greșit pe ultima treaptă a scării, moment în care s-a dezechilibrat și a a căzut, lovindu-se cu capul de o bordură.

 

Rămâi cu Reper24, revenim cu detalii

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Pingback: Tragedie! Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la înălțime!

  2. Cristian-Gabriel

    Să-i dea Dumnezeu sănătate și să se facă bine. Poate așa va realiza că echipamentele de protecție n-au fost inventate fără scop. Toți lucrează așa în Oravița! Păcat că numai prin accidente din astea conștientizăm (pe moment) importanța acestor echipamente plătind în schimb pierderi de vieți sau infirmități ce vor afecta pentru totdeauna pe cei apropiați.
    :-(

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei